cool hit counter Kalben Sadece - Ä°LAHÄ° DÄ°SKURLARDAN ALINTILAR - SAIPRAKASHANA.COM/TR : Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi. Skip to main content

Kalben Sadece - Ä°LAHÄ° DÄ°SKURLARDAN ALINTILAR - SAIPRAKASHANA.COM/TR : Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi.

Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi. Arabic #1, #2, bulgarian, english #1, #2, french, greek, hungarian, persian, russian, serbian. Yatak boş oda boş ev boş. Duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi. Dizlerinde dizlerim boynunda ellerim boğulur gibi yeniden her gece her gece doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim kalben'in, zoom & dmc etiketiyle yayınlanan kalben albümünde …

Kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi, sadece beni sev dizlerinde dizlerim,. Özlem Güneykaya Kimdir?
Özlem Güneykaya Kimdir? from imgrosetta.mynet.com.tr
Dizlerinde dizlerim boynunda ellerim boğulur gibi yeniden her gece her gece doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim kalben'in, zoom & dmc etiketiyle yayınlanan kalben albümünde … Arabic #1, #2, bulgarian, english #1, #2, french, greek, hungarian, persian, russian, serbian. Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi. The lyrics for sadece by kalben have been translated into 7 languages. Kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi, sadece beni sev dizlerinde dizlerim,. Yatak boş / oda boş / ev boş / duvarlara vuran ışık / yüzümde karanlık / yi. Duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi. Yatak boş oda boş ev boş.

Yatak boş oda boş ev boş.

The lyrics for sadece by kalben have been translated into 7 languages. Yatak boş oda boş ev boş. Duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi. Dizlerinde dizlerim boynunda ellerim boğulur gibi yeniden her gece her gece doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim kalben'in, zoom & dmc etiketiyle yayınlanan kalben albümünde … Arabic #1, #2, bulgarian, english #1, #2, french, greek, hungarian, persian, russian, serbian. Kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi, sadece beni sev dizlerinde dizlerim,. Yatak boş / oda boş / ev boş / duvarlara vuran ışık / yüzümde karanlık / yi. Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi.

Duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi. Kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi, sadece beni sev dizlerinde dizlerim,. Dizlerinde dizlerim boynunda ellerim boğulur gibi yeniden her gece her gece doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim kalben'in, zoom & dmc etiketiyle yayınlanan kalben albümünde … The lyrics for sadece by kalben have been translated into 7 languages. Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi.

Dizlerinde dizlerim boynunda ellerim boğulur gibi yeniden her gece her gece doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim kalben'in, zoom & dmc etiketiyle yayınlanan kalben albümünde … Kalben Sevgilisi - Kiminle Evli, Sevgilisi Kim
Kalben Sevgilisi - Kiminle Evli, Sevgilisi Kim from www.sevgilisi.com.tr
Dizlerinde dizlerim boynunda ellerim boğulur gibi yeniden her gece her gece doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim kalben'in, zoom & dmc etiketiyle yayınlanan kalben albümünde … The lyrics for sadece by kalben have been translated into 7 languages. Yatak boş oda boş ev boş. Kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi, sadece beni sev dizlerinde dizlerim,. Yatak boş / oda boş / ev boş / duvarlara vuran ışık / yüzümde karanlık / yi. Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi. Arabic #1, #2, bulgarian, english #1, #2, french, greek, hungarian, persian, russian, serbian. Duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi.

Arabic #1, #2, bulgarian, english #1, #2, french, greek, hungarian, persian, russian, serbian.

The lyrics for sadece by kalben have been translated into 7 languages. Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi. Dizlerinde dizlerim boynunda ellerim boğulur gibi yeniden her gece her gece doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim kalben'in, zoom & dmc etiketiyle yayınlanan kalben albümünde … Yatak boş / oda boş / ev boş / duvarlara vuran ışık / yüzümde karanlık / yi. Yatak boş oda boş ev boş. Duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi. Arabic #1, #2, bulgarian, english #1, #2, french, greek, hungarian, persian, russian, serbian. Kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi, sadece beni sev dizlerinde dizlerim,.

Duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi. The lyrics for sadece by kalben have been translated into 7 languages. Dizlerinde dizlerim boynunda ellerim boğulur gibi yeniden her gece her gece doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim kalben'in, zoom & dmc etiketiyle yayınlanan kalben albümünde … Kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi, sadece beni sev dizlerinde dizlerim,. Arabic #1, #2, bulgarian, english #1, #2, french, greek, hungarian, persian, russian, serbian.

Arabic #1, #2, bulgarian, english #1, #2, french, greek, hungarian, persian, russian, serbian. yatıp tavana bakarken dinlemelik şarkılar - playlist by Can Uraz Demir | Spotify
yatıp tavana bakarken dinlemelik şarkılar - playlist by Can Uraz Demir | Spotify from i.scdn.co
Dizlerinde dizlerim boynunda ellerim boğulur gibi yeniden her gece her gece doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim kalben'in, zoom & dmc etiketiyle yayınlanan kalben albümünde … Duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi. Arabic #1, #2, bulgarian, english #1, #2, french, greek, hungarian, persian, russian, serbian. Yatak boş oda boş ev boş. Kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi, sadece beni sev dizlerinde dizlerim,. Yatak boş / oda boş / ev boş / duvarlara vuran ışık / yüzümde karanlık / yi. The lyrics for sadece by kalben have been translated into 7 languages. Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi.

Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi.

Duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi. Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi. Kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi, sadece beni sev dizlerinde dizlerim,. Dizlerinde dizlerim boynunda ellerim boğulur gibi yeniden her gece her gece doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim kalben'in, zoom & dmc etiketiyle yayınlanan kalben albümünde … Yatak boş oda boş ev boş. The lyrics for sadece by kalben have been translated into 7 languages. Arabic #1, #2, bulgarian, english #1, #2, french, greek, hungarian, persian, russian, serbian. Yatak boş / oda boş / ev boş / duvarlara vuran ışık / yüzümde karanlık / yi.

Kalben Sadece - Ä°LAHÄ° DÄ°SKURLARDAN ALINTILAR - SAIPRAKASHANA.COM/TR : Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi.. Duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi durdurup kaybolan bir tuzak oluyor her sokak hiçbir şey istemedim ne yatak ne oda ne de ev sen de bırak her şeyi. Yatak boş / oda boş / ev boş / duvarlara vuran ışık / yüzümde karanlık / yi. Yatak boş oda boş ev boş. Dizlerinde dizlerim boynunda ellerim boğulur gibi yeniden her gece her gece doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim doğalım mı sevgilim kalben'in, zoom & dmc etiketiyle yayınlanan kalben albümünde … Yatak boş oda boş ev boş duvarlara vuran ışık yüzümde karanlık yine mi sen bayram günü gibi gelen kaçamadım külleri hala sıcak kalbimi.

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar